Acasă sus Ponta: Nu m-am văzut cu PPDD privind cooptarea la guvernare

Ponta: Nu m-am văzut cu PPDD privind cooptarea la guvernare

Liderul PSD Victor Ponta a declarat marți că nu a avut niciun fel de discuții în ultimele zile cu cei de la PPDD privind cooptarea la guvernare și că vicepremierul Liviu Dragnea poate da mai multe informații, arătând că orice schimbare în structura Guvernului se va discuta cu partenerii de coaliție.

„O să discutăm săptămâna viitoare, când o să avem un rezultat. Sigur, și UNPR, și PC sunt parteneri de guvernare, dacă vrem să schimbăm ceva în structura Guvernului o vom discuta împreună. Noi suntem parteneri serioși și, când avem ceva de discutat…. Dar mai mult ați discutat dumneavoastră la televizor. Noi nu am disuctat zilele acestea”, a menționat Ponta.

Întrebat dacă negocierile cu PPDD sunt suspendate sau blocate, premierul a spus: „Nu au fost negocieri, cel puțin eu nu am participat la niciun fel de negocieri, s-a discutat la nivel tehnic de către domnul Dragnea, cu secretarul general. Când avem ceva, vă anunțăm. Nu m-am văzut cu conducerea PPDD, ca să vă spun ceva”.

Victor Ponta nu a dorit să mai facă declarații pe acest subiect. „Iese Domnul Dragnea și îl întrebati pe dânsul. Eu nu am participat la astfel de negocieri. (…) Nu am avut discuții în ultimele trei zile cu cei de la PPDD. Vă spune domnul Dragnea ce a mai discutat”, a spus președintele PSD.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente