Acasă sus Ponta: Președintele poate să fie un pic mai politicos atunci când vorbește...

Ponta: Președintele poate să fie un pic mai politicos atunci când vorbește cu o doamnă

Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu va face foarte bine dacă va publica înregistrarea discuției de luni, de la Cotroceni, adăugând că un președinte poate fi „un pic mai politicos” atunci când vorbește cu o doamnă, respectiv ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu.

„Eu cred că președintele țării, în general, când discută nu neapărat cu primul-ministru, ci cu ministrul de Finanțe, cu o doamnă, poate să fie un pic mai politicos”, a spus Ponta la România TV.

Legat de posibilitatea ca președintele să prezinte public conținutul discuției de luni, de la Cotroceni, Ponta a comentat scurt: „Foarte bine face !”

Președintele Traian Băsescu a declarat, luni, că pentru prima dată va face publică înregistrarea discuției cu premierul și ministrul Finanțelor, după ce Victor Ponta a spus că s-au certat, iar tonul șefului statului la adresa Ioanei Petrescu a fost „bădărănesc”.

Întrebat dacă au fost discuții aprinse, președintele Băsescu a răspuns: „Cred că am să fac altceva, o să fie prima dată când fac publice înregistrările discuțiilor, să vedem cine minte”.

Solicitat să precizeze dacă va mai avea și o altă discuție cu premierul, după consultările de luni, președintele a răspuns: „Ce discuție să mai am? Mai ales că înțeleg că spune că discuțiile au fost foarte nepoliticoase. E interesant cum reușește să mintă”.

Șeful statului a răspuns, întrebat dacă a făcut referire, în discuțiile cu premierul, la studiile ministrului Finanțelor: „Cred că am să fac altceva. O să fie prima dată când fac publice înregistrările discuțiilor. Ca să vedem cine minte, RTV-ul, eu. Cineva minte aici”.

„Voi face publice înregistrările discuțiilor”, a mai spus Traian Băsescu.

Președintele Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituțională proiectul de lege privind reducerea CAS, a declarat premierul Victor Ponta, spunând că discuția de la Cotroceni nu a avut niciun sens, deoarece șeful statului a vrut să facă doar propagandă politică și a avut un „ton bădărănesc” la adresa ministrului Finanțelor, Ioana Petrescu.

Întrebat care a fost tonul discuției, șeful Guvernului a răspuns: „Un ton destul de bădărănesc la adresa doamnei Petrescu. Poate aflați de la președinte că studiile de la Harvard sunt nimic pe lângă studiile domniei sale”.

„Ne-am certat !”, a declarat anterior, agenției MEDIAFAX, premierul Victor Ponta, după discuția cu președintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

Surse oficiale declaraseră că președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS, după discuțiile de la Palatul Cotroceni, cei doi nestabilind nimic după această discuție.

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente