Acasă Locale Nationale Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc. Au fost...

Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc. Au fost goniți de acolo și acum vor înapoi

Obligația PSD este să-i apere pe oameni de ”cei care i-au nenorocit în 2010-2011”, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, în deschiderea ședinței BPN, adăugând că vede ”foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc, au fost goniți de acolo și vor să vină înapoi”.

„Văd foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc și care au fost goniți de acolo, de la guvernare, de oameni, care acum vor să vină înapoi, s-o ia de la capăt, cu ceea ce au făcut în 2010-2011. Cred că obligația noastră este să-i apărăm pe oameni de cei care i-au nenorocit în 2010-2011, din funcțiile pe care le ocupau în guvernul Boc”, a declarat președintele PSD.

El a precizat că la ședință vor fi discutate problemele privind schimbarea Constituției, a sistemului electoral, a legii de finanțare a partidelor, prioritățile de guvernare, cum ar fi creșterea locurilor de muncă, salarii și pensii, precum și proiectele politice pentru 2015.

„În baza discuțiilor pe care le-am avut deja în CEx, a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar că oamenii ne-au votat ca să guvernăm, că am guvernat bine în acești ani și că vom guverna și mai bine în 2015-2016 și cred că obligația noastră, și față de cei care ne-au votat, și față de cei care nu ne-au votat, este să guvernăm bine”, a mai spus președintele PSD.

Ponta a adăugat că PSD se pregătește pentru alegerile locale și legislative din 2016 și că orice „cetățean al României a văzut capacitatea de a guvernare cât mai bine”a formațiunii social-democrate.
- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente