Acasă Locale Nationale Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc. Au fost...

Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc. Au fost goniți de acolo și acum vor înapoi

Obligația PSD este să-i apere pe oameni de ”cei care i-au nenorocit în 2010-2011”, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, în deschiderea ședinței BPN, adăugând că vede ”foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc, au fost goniți de acolo și vor să vină înapoi”.

„Văd foamea unora care au fost în guvernul Emil Boc și care au fost goniți de acolo, de la guvernare, de oameni, care acum vor să vină înapoi, s-o ia de la capăt, cu ceea ce au făcut în 2010-2011. Cred că obligația noastră este să-i apărăm pe oameni de cei care i-au nenorocit în 2010-2011, din funcțiile pe care le ocupau în guvernul Boc”, a declarat președintele PSD.

El a precizat că la ședință vor fi discutate problemele privind schimbarea Constituției, a sistemului electoral, a legii de finanțare a partidelor, prioritățile de guvernare, cum ar fi creșterea locurilor de muncă, salarii și pensii, precum și proiectele politice pentru 2015.

„În baza discuțiilor pe care le-am avut deja în CEx, a votului majoritar din Parlament din 15 decembrie, e foarte clar că oamenii ne-au votat ca să guvernăm, că am guvernat bine în acești ani și că vom guverna și mai bine în 2015-2016 și cred că obligația noastră, și față de cei care ne-au votat, și față de cei care nu ne-au votat, este să guvernăm bine”, a mai spus președintele PSD.

Ponta a adăugat că PSD se pregătește pentru alegerile locale și legislative din 2016 și că orice „cetățean al României a văzut capacitatea de a guvernare cât mai bine”a formațiunii social-democrate.
- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente