sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăPoliticaLocalPrefectul a convocat ședință pe tema legii privind unele măsuri de...

Prefectul a convocat ședință pe tema legii privind unele măsuri de vânzăre și cumpărare a terenurilor agricole

Prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a convocat  o ședință pe tema Legii Nr.17 din 7 martie 2014, lege privind  unele măsuri de reglementare a vânzării-cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan și de modificare a Legii nr. 268 din 2001 privind privatizarea societăților comerciale ce dețin în administrare terenuri proprietate publică și privată a statului cu destinație agricolă și înființarea Agenției Domeniilor Statului.

La ședință au mai participat subprefectul Altfatter Tamas, șeful Serviciului Juridic și Contencios Administrativ din cadrul Instituției Prefectului, Cosmin Dorle, șeful Serviciului Monitorizare din cadrul Instituției Prefectului, Ramona Antonescu, reprezentanți ai Direcției pentru Agricultura Județeană Satu Mare, Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenției Domeniilor Statului, Garnizoanei Satu Mare și cei ai Direcției pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național a județului Satu Mare.

În cadrul ședinței, prefectul le-a solicitat directorilor instituțiilor cu atribuții în aplicarea acestei legi să transmită autorităților locale din județul Satu Mare procedura legală și termenele care trebuie îndeplinite. De asemenea, în cadrul întâlnirii de lucru s-a hotărât că la finele lunii iunie 2014 va avea loc o ședință de lucru cu toți primarii și secretarii unităților administrativ-teritoriale.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente