vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MarePrefectul a vizitat fabrica de tapițerii de la Medieșu Aurit

Prefectul a vizitat fabrica de tapițerii de la Medieșu Aurit

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip și directorul de cancelarie, Cecilia Marinescu s-au deplasat joi, 30 martie 2017, în comuna Medieșu-Aurit, unde alături de primarul Radu Iancu au vizitat sediul unei societăți în care se produce mobilier tapițat.
Societatea Top Design Furniture, înființată în anul 2007 este un important punct de producție, iar canapelele, grupurile de colț și paturile tapițate produse la Medieșu-Aurit ajung în toata Europa. Aproximativ 400 de muncitori lucrează, în trei schimburi, în această fabrică realizată după cele mai moderne principii, după cum a prezentat administratorul Michaela Leiner. Proprietatarii acestei companii doresc mărirea producției, ceea ce va duce efectiv la crearea unor noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona comunei Medieșu-Aurit. Astfel, se dorește crearea a cel puțin 200 de noi locuri de muncă.
Prefectul Darius Filip a fost suprins în mod plăcut de condițiile în care își desfășoară activitatea muncitorii acestei fabrici și a salutat proiectul de extindere a companiei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente