Acasă Locale Stiri Satu Mare Prefectul recomandă menținerea patrulelor pentru a prevenii noi incidente

Prefectul recomandă menținerea patrulelor pentru a prevenii noi incidente

Prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 3 decembrie 2014, în ședința săptămânală cu șefii structurilor județene din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Printre subiectele discutate s-au numărat:

1.Siguranța publică din județul Satu Mare

2.Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

3.Combaterea evaziunii fiscale

Prefectul județului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a solicitat ca acțiunile de patrulare să fie menținute la nivel intensificat, în condițiile în care autorul crimei din data de 9.11.2014 nu a fost identificat până în prezent.

Pe linia prevenirii consumului de droguri în rândul sătmărenilor, în special al tinerilor au fost analizate toate măsurile care s-au luat de către instituțiile abilitate, respectiv au fost stabilite câteva măsuri complementare în acest sens.

De asemenea, Instituția Prefectului a sesizat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(A.T.O.P) Satu Mare, Inspectoratul Școlar Județean și Consiliile Locale de la nivelul județului Satu Mare, pentru a transmite o informare despre măsurile proprii întreprinse în vederea prevenirii consumului de droguri.

În cadrul ședinței de lucru cu șefii structurilor județene din Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I) s-a reanalizat stadiul acțiunilor desfășurate în conformitate cu  Planul județean de contracarare a contrabandei cu țigări și a evaziunii fiscale la nivelul județului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit ca vineri, 5 decembrie 2014, să se reunească Grupul de Lucru privind combaterea evaziunii fiscale, în vederea diminuării fenomenului în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente