Acasă Locale Stiri Satu Mare Prefectul s-a întâlnit cu repezentanții Direcției Agricole

Prefectul s-a întâlnit cu repezentanții Direcției Agricole

Prefectul Eugeniu Avram s-a întâlnit în data de 29 octombrie cu un grup de cetățeni și reprezentanți din cadrul Direcției Agricole – Compartimentul Fitosanitar pe tema aplicării prevederilor Ordonanței nr. 41/2007 pentru comercializarea produselor de protecție a plantelor, precum și pentru modificarea și abrogarea unor acte normative din domeniul fitosanitar, modificată și completată.

În principal, discuțiile au fost purtate asupra modificărilor aduse prin Legea nr. 180/2012, respectiv art. 1 și art. 3 alineatul1 pct. B litera b) privind condițiile ce trebuie îndeplinite de către cei care solicită certificat de atestare profesională pentru activitatea de comercializare a produselor.

În urma discuțiilor, au fost clarificate anumite aspecte de interpretare a normelor juridice privind implementarea Ordonanței nr. 41/2007.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente