Acasă Locale Stiri Satu Mare Pregătiri pentru manifestările de 9 Mai

Pregătiri pentru manifestările de 9 Mai

prefect

Luni, 4 mai 2015, la cabinetul prefectului a avut loc o întâlnire de lucru în cadrul căreia s-a discutat despre organizarea evenimentelor de sâmbătă, 9 mai 2015, zi în care sărbătorim Independența țării noastre și Ziua Europei.
La această întrunire au participat prefectul dr. Eugeniu Avram, suprefectul Altfatter Tamás Ferenc, directorul de cancelarie al Prefectului Raul Băbțan, seful serviciului de Monitorizare din cadrul aceleași instituții Ramona Antonescu, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Claudiu Sulea comandantul Centrului Militar Județean, Daniel Constantin Chiminiț și inspectorul școlar general Claudiu Mondici. Cei prezenți au discutat despre organizarea manifestărilor ce vor avea loc sâmbătă, stabilind toate detaliile astfel încât Ziua Independenței și Ziua Europei să fie marcate în cele mai bune condiții la Satu Mare.
Pe parcursul istoriei, data de 9 mai a marcat evoluția României de trei ori, respectiv proclamarea independenței de stat a României la 9 mai 1877, Victoria Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial la 9 mai 1945 și Ziua Europei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente