Acasă Locale Stiri Satu Mare Femeie înecată în Someș

Femeie înecată în Someș

somes

În cursul zilei de azi, în jurul orei 10:10, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a intervenit pentru degajarea unei persoane înecate în albia răului Someș, în zona localității Oar.
Acționând cu barca pneumatică și accesoriile specifice din dotare, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au adus la mal trupul neînsuflețit al unei femei în vârsta aproximativă de 46 ani.
Persoana decedată a fost predată organelor de la poliție, care vor continua cercetările pentru a stabili cauza decesului.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente