Acasă Locale Stiri Satu Mare Președintele CJ a oferit un cadou unei femei nevoiașe

Președintele CJ a oferit un cadou unei femei nevoiașe

În cadrul manifestărilor premergătoare marelui praznic a Nasterii Mântuitorului Iisus Hristos, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a oferit joi, 18 decembrie 2014 un coș de Crăciun plin cu bunătăți și un buchet de flori, unei femei nevoiașe și bolnave pe nume Szabo Julianna din Satu Mare.

Acesteia nu i-a venit să își creadă ochilor atunci când a văzut că i-a bătut la ușă, însuși președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Szabo Julianna, în vârstă de 57 de ani, suferă de o boală gravă incurabilă, nu are niciun fel de venit și nici rudenii, fiind îngrijită de o rudenie mai îndepărtată. “Credeam că voi avea parte de un Crăciun trist și cenușiu, dar uite că președintele Consiliului Județean, domnul Adrian Ștef mi-a luminat această frumoasă sărbătoare! Nu aș fi crezut că o astfel de întâmplare frumoasă poate fi posibilă și îi mulțumesc din tot sufletul, în primul rând omului generos Adrian Ștef care a avut timp să se gândească și la o femeie sărmană.”

Adrian Ștef a declarat că s-a simțit foarte emoționat și că își dorește ca să ajute câți mai mulți oameni aflați în dificultate pentru ca aceștia să se poată bucura de magia Crăciunului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente