Acasă Locale Stiri Satu Mare Poliția ne informează !

Poliția ne informează !

Polițiștii  Sectiei 3 Politie Rurală Satu Mare, au fost sesizati ieri, 18 decembrie a.c., în jurul orelor 05,20, prin Serviviul Apeluri de Urgență 112 de către o femeie din Vetiș, despre faptul că în apropiere de locuința acesteia are loc un scandal.

In urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, D. Ioan , de 32 ani, a fost agresat în curtea locuinței sale fiind  lovit în  zona capului cu un corp contondent, de către H.  Gheorghe, de 46 ani, P. Toni de 23 ani și  H. Vasile, de 41 ani, toți din Vețiș, cauzându-i leziuni fizice, fiind transportartat  la UPU Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei  sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

În  data de 18 decembrie a.c., în jurul orelor  09,30, polițiștii Biroului Rutier Carei l-au depistat in trafic pe numitul D. GABRIEL,  din Satu Mare, care conducea, pe str. Petofy Sandor din municipiul Carei, autoturismul marca Ford,cu viteza de 82 km/h. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat pentru abateri de la legislatia rutiera.

In cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 58 sancțiuni contravenționale în valoare  de 4.738  lei.

În vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat  42  sancțiuni contravenționale în valoare totală  de 13.200  lei.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente