Acasă Locale Stiri Satu Mare Președintele Consiliului Județean, Adrain Ștef a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

Președintele Consiliului Județean, Adrain Ștef a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

Președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef a intrat în campania „Ice Bucket Challege”, acceptând provocarea venită din partea lui Daniel Prodan. La rândul său, Ștef i-a provocat pe primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, pe city-managerul Dan Băbuț, respectiv pe directorul de cabinet al prefectului, Raul Băbțan.

“Am acceptat provocarea “Ice Bucket Challenge” pe care mi-a făcut-o prietenul meu Daniel Prodan. La rândul meu vreau să îi provoc pe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul de cabinet al prefectului județului, Raul Băbțan și pe city-managerul, Băbuț Domuța Dan. Aveți 24 ore la dispoziție să faceți o faptă bună! Spor!”, este textul postat de Adrian Ștef pe pagina sa de Facebook.

După ce și-a turnat o găleată cu gheață în cap, președintele CJ a donat mai multe cutii cu prăjituri persoanelor ce suferă de handicap fizic și care în această perioadă se află în tabăra de la Bobald.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente