Acasă Locale Stiri Satu Mare Un avion civil ucrainean cu șapte persoane la bord s-a prăbușit în...

Un avion civil ucrainean cu șapte persoane la bord s-a prăbușit în Sahara algeriană

Un avion civil ucrainean cu șapte persoane la bord s-a prăbușit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Sahara algeriană, în apropiere de aeroportul din Tamanrasset, a anunțat agenția APS, citată de AFP.

Un echipaj format din șapte persoane se afla la bordul acestui avion cargo, un Antonov 12 care efectua o cursă cu destinația Guineea Ecuatorială, a precizat APS, citând Prefectura departamentului.

Aparatul de zbor s-a prăbușit sâmbătă la ora locală 02.40 (04.40, ora României), după o escală tehnică pe aeroportul din Tamanrasset, un oraș situat la 2.000 de kilometri sud de Alger, potrivit sursei citate.

Operațiunile de căutare, lansate după prăbușirea într-o zonă montană, au permis descoperirea epavei avionului, a indicat Prefectura.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente