Acasă Locale Presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor, condamna atitudinea jignitoare a senatorului Valer...

Presedintele PSD Satu Mare Mircea Govor, condamna atitudinea jignitoare a senatorului Valer Marian

Mircea Govor  si valer marianPrin intermediul unui comunicat de presă remis redacției noastre de către conducerea Organizației Județene a PSD Satu Mare, se arată că social-democrații sătmăreni condamnă atitudinea senatorului Valer Marian și cer stoparea, pe cale legală, a tuturor demersurilor de intoxicare publică întreprinse de către acesta. În continuare vă redăm textul integral al comunicatului de presă transmis redacției noastre: „Biroul Permanent în numele Organizației județene a Partidului Social Democrat Satu Mare au hotărât în unanimitate de voturi, în ședința din data de 2 iulie 2013, condamnarea publică a atitudinii manifestate de către senatorul Valer Marian față de conducerea națională a Partidului Social Democrat și față de membrii Organizației județene a Partidului Social Democrat, oameni care l-au susținut ca să fie ales senator.

Prezenta hotărâre a fost luată și ca urmare a poziției exprimate de către reprezentanții organizațiilor locale a PSD de pe raza județului Satu Mare care se dezic de atitudinea jignitoare și antisocială a senatorului Valer Marian. În acest sens solicităm cetățenilor județului Satu Mare, în limitele legalității, izolarea socială a senatorului Valer Marian, stoparea prin toate mijloacele legale a demersurilor de intoxicare publică, calomniere și dezinformare provocate de către acesta. Prezenta se comunică tuturor organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat din județul Satu Mare în vederea aducerii la cunoștința cetățenilor”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Interviu cu Ioan Savu, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

Reporter: Sunteţi pe poziția doi la Camera Deputaților. Ce șanse aveți? Ioan Savu: Colegii mi-au...

”Mesajul nostru a ajuns la oameni!”Interviu cu Adrian Cozma, candidat PNL Satu Mare la Camera Deputaților

R:Mai este o săptămână și mergem la vot. Sunteți unul dintre viitorii parlamentari ai județului

Echipa PNL Satu Mare – spre o victorie sigură!

Vrem să dăm un semnal foarte clar pentru toţi cetăţenii acestui judeţ: Vrem să facem o altfel de...

Comentarii recente