29.8 C
New York City
marți, octombrie 4, 2022
AcasăPoliticaLocalPrimarii PNL au atras în județ cei mai mulți bani pe programul...

Primarii PNL au atras în județ cei mai mulți bani pe programul ”Anghel Saligny”

Președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a discutat în cadrul unei conferințe de presă despre cum s-a făcut alocarea banilor pe programul ”Anghel Saligny”. La nivelul județului Satu Mare, cei mai mulți bani au ajuns în primăriile conduse de liberali.

Potrivit lui Adrian Cozma, acest lucru se datorează numărului mai mare de primării la conducerea cărora se află primari liberali, cât și a faptului că sunt buni gospodari și au depus proiecte eligibile.

Primarii PNL sunt mai harnici. Numărul de primari PNL este 24. Banii nu au venit pe partid, banii au venit pe solicitări și pe proiecte. Conform criteriilor stabilite de către Ministerul Dezvoltării, au avut prioritate în aceste alocări, solicitările de apă și canal. Avem câteva exemple precum Socond sau Călinești, unde acest aspect nu a fost rezolvat în ultimii ani de vechile conduceri și se va rezolva acum, motiv pentru care acum au primit câte 30 milioane lei”, a declarat Adrian Cozma.

În total, primăriile PNL din județul Satu Mare primesc 409 milioane de lei. Banii vor fi utilizați pentru modernizarea de drumuri și extinderea rețelei de canalizare.

,,Dacă vrem să facem turism, dacă vrem să trăim în condiții decente în comunitățile din mediul rural din județul Satu Mare, primul lucru este să avem drumuri, apă potabilă, canalizare și apoi servicii de calitate”, a mai spus Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente