sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăsusPrimarul Dorel Coica pe marginea prapastiei. A pierdut procesul cu ANI

Primarul Dorel Coica pe marginea prapastiei. A pierdut procesul cu ANI

Primarul Dorel Coica va ataca decizia Curții de Apel Oradea la Înalta Curte de Casație și Justiție a României prin care este declarat incompatibil întrucât a făcut parte din Adunarea Generală a Acționarilor de la Apaserv. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil. Curtea de Apel Oradea a respins acțiunea primarului prin care cere anularea deciziei ANI, după un proces care a durat doar două luni.

Primarul nu s-a arătat îngrijorat de decizia ANI, fiind sigur că va avea șanse de câștig în instanță. „Nu este funcție remunerată în Adunarea Generală a Acționarilor de la Apaserv. Cine să reprezinte mai bine interesele sătmărenilor în societate dacă nu primarul? Primarul Klaus Iohannis a fost în această situație și a câștigat procesul, așa va fi și la noi”, a spus edilul.

Alături de Dorel Coica, alți 21 de primari din Satu Mare au fost declarați incompatibili. Singura care a câștigat a fost primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente