Acasă sus Satu Mare are Centru Județean pentru Informare Turistică

Satu Mare are Centru Județean pentru Informare Turistică

Marți, 3 mai la Muzeul de Artă Satu Mare,  a avut loc inaugurarea Centrului de Informare Turistică a județului Satu Mare. Turiștii vor avea posibilitatea să primească informații cu privire la obiectivele turistice din județ, traseele, orarele de vizitare a muzeelor dar și cu privire la posibilitățile de cazare sau petrecere a timpului liber.
Dintre oficialități la eveniment au paticipat președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, vicepreședinții Mircea Govor și Rudolf Riedl, viceprimarul municipiului, reședință de județ, Marcela Papici, președintele raionului Hust din Ucraina, Hubal Vasili, directorul Centrului Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Felician Pop,  consilieri locali și mulți alții.
După slujba de sfințire oficiată de protopopul Ioan Socolan a avut loc tăierea panglicii inaugurale a sediului Centrului de Informare Turistică.
În luarea de cuvânt Adrian Ștef a declarat că acesta este un moment istoric pentru județul Satu Mare și că „de acum putem spune că cu adevărat de ocupăm de turism în județul Satu Mare”.
Programul centrul va fi de luni până vineri între orele 09.00 și 17.00, iar sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente