sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusSatu Mare are Centru Județean pentru Informare Turistică

Satu Mare are Centru Județean pentru Informare Turistică

Marți, 3 mai la Muzeul de Artă Satu Mare,  a avut loc inaugurarea Centrului de Informare Turistică a județului Satu Mare. Turiștii vor avea posibilitatea să primească informații cu privire la obiectivele turistice din județ, traseele, orarele de vizitare a muzeelor dar și cu privire la posibilitățile de cazare sau petrecere a timpului liber.
Dintre oficialități la eveniment au paticipat președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, vicepreședinții Mircea Govor și Rudolf Riedl, viceprimarul municipiului, reședință de județ, Marcela Papici, președintele raionului Hust din Ucraina, Hubal Vasili, directorul Centrului Județean Pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Felician Pop,  consilieri locali și mulți alții.
După slujba de sfințire oficiată de protopopul Ioan Socolan a avut loc tăierea panglicii inaugurale a sediului Centrului de Informare Turistică.
În luarea de cuvânt Adrian Ștef a declarat că acesta este un moment istoric pentru județul Satu Mare și că „de acum putem spune că cu adevărat de ocupăm de turism în județul Satu Mare”.
Programul centrul va fi de luni până vineri între orele 09.00 și 17.00, iar sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente