Acasă sus Prinși cu telefoane contrafăcute

Prinși cu telefoane contrafăcute

O patrulă de jandarmerie, care asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe raza municipiului Satu-Mare, a observat în parcarea din zona unui hypermarket, doi tineri care ofereau spre vânzare telefoane mobile de ultimă generație, la un preț mult sub costul real al acestora.

La vederea jandarmilor,  cei doi tineri au încercat să fugă, dar au fost opriți de membrii patrulei.

În urma controlului corporal, jandarmii au descoperit asupra tinerilor două telefoane mobile care aveau inscripționată sigla unui producător cunoscut. Cu toate acestea, cei doi nu au putut prezenta documente care să ateste proveniența bunurilor.

Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceștia fiind susceptibili de săvârșirea infracțiunii de ,,oferirea spre vânzare de mărfuri contrafăcute”,  actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmeria sătmăreană atrage atenția cetățenilor să nu se lase păcăliți de așa numitele oferte „tentante” făcute de persoane interesate de câștiguri ușoare.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente