Acasă reportaje Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Asta pentru că Ducii de Sussex promit să vorbească despre subiecte interzise, cum ar fi viaţa la palatul regal şi motivul pentru care au părăsit familia regală şi Anglia pentru a se stabili la Los Angeles.

Una dintre multele informaţii interesante pe care le aflăm despre Harry şi Meghan este că exilul lor a fost grăbit de felul în care s-au purtat cu ei apropiaţi şi angajţi de-ai Prinţului William. 

Astăzi, a fost difuzat un trailer pentru interviul de 90 de minute acordat de aceştia… vecinei Oprah Winfrey şi care a fost filmat în grădina casei ducilor din Santa Barbara. În imagini, o putem vedea pe Meghan afişând o sarcină destul de avansată, aceasta alegând o rochie neagră de maternitate, în timp ce părul acesteia este prins într-un coc lejer. La rândul lui, Harry este destul de elegant în costumul lui de culoare deschisă, purtând cămaşa fără cravată.

În acest promo al interviului, prinţul spune că motivul pentru care el şi Meghan au părăsit Anglia este ca istoria să nu se repete, cum s-a întâmplat în cazul mamei sale, Prinţesa Diana, hăituită, pur şi simplu, de presa britanică. „Ne-a fost foarte greu amândurora, dar măcar ne avem unul pe altul”, mai spune Harry.

În acea parte a interviului în care Meghan Markle apare singură, fără Harry, se pare că au fost aduse nişte acuzaţii surprinzătoare la adresa familiei regale, având în vedere remarca făcută de Oprah în teaser: „Ai făcut dezvăluiri şocante!”. Fosta actriţă descrie experienţa ei de 20 de luni în sânul familiei regale ca fiind aproape de nesuportat, iar Oprah continuă, în promo, cu următoarea întrebare: „Ai tăcut sau ţi s-a cerut să taci?”.

Oprah le-a mărturisit apropiaţilor că interviul cu Ducii de Sussex este cel mai bun pe care l-a realizat vreodată, iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem de acest lucru, atunci când va fi difuzat în totalitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry

Regina Elisabeta a II-a s-a declarat întristată de dificultățile prin care au trecut Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au vorbit...

Comentarii recente