Acasă reportaje Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Prinţul Harry şi Meghan Markle, dezvăluiri despre viața din spatele ecranelor

Pe 7 martie, când va fi difuzat acest interviu exploziv, familia regală britanică nu se va simţi foarte bine.

Asta pentru că Ducii de Sussex promit să vorbească despre subiecte interzise, cum ar fi viaţa la palatul regal şi motivul pentru care au părăsit familia regală şi Anglia pentru a se stabili la Los Angeles.

Una dintre multele informaţii interesante pe care le aflăm despre Harry şi Meghan este că exilul lor a fost grăbit de felul în care s-au purtat cu ei apropiaţi şi angajţi de-ai Prinţului William. 

Astăzi, a fost difuzat un trailer pentru interviul de 90 de minute acordat de aceştia… vecinei Oprah Winfrey şi care a fost filmat în grădina casei ducilor din Santa Barbara. În imagini, o putem vedea pe Meghan afişând o sarcină destul de avansată, aceasta alegând o rochie neagră de maternitate, în timp ce părul acesteia este prins într-un coc lejer. La rândul lui, Harry este destul de elegant în costumul lui de culoare deschisă, purtând cămaşa fără cravată.

În acest promo al interviului, prinţul spune că motivul pentru care el şi Meghan au părăsit Anglia este ca istoria să nu se repete, cum s-a întâmplat în cazul mamei sale, Prinţesa Diana, hăituită, pur şi simplu, de presa britanică. „Ne-a fost foarte greu amândurora, dar măcar ne avem unul pe altul”, mai spune Harry.

În acea parte a interviului în care Meghan Markle apare singură, fără Harry, se pare că au fost aduse nişte acuzaţii surprinzătoare la adresa familiei regale, având în vedere remarca făcută de Oprah în teaser: „Ai făcut dezvăluiri şocante!”. Fosta actriţă descrie experienţa ei de 20 de luni în sânul familiei regale ca fiind aproape de nesuportat, iar Oprah continuă, în promo, cu următoarea întrebare: „Ai tăcut sau ţi s-a cerut să taci?”.

Oprah le-a mărturisit apropiaţilor că interviul cu Ducii de Sussex este cel mai bun pe care l-a realizat vreodată, iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem de acest lucru, atunci când va fi difuzat în totalitate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente