duminică, februarie 25, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareProfeția incredibilă despre România. ”Un om va opri decăderea României și va...

Profeția incredibilă despre România. ”Un om va opri decăderea României și va transforma țara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob”

Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică a mileniului, care va fi mântuitorul omenirii.

Gupta Swami este recunoscut în lume ca prezicător și clarvăzător. Există o legendă conform căreia în anul 1983, după ce a prezis sfârșitul soților Ceaușescu, indianul ar fi fost obligat să părăsească teritoriul României, unde se afla în vizită.

Acesta a venit în Bucovina, 20 de ani mai târziu, și a făcut mai multe preziceri care mai de care mai interesante.

„Ceea ce mi-a purtat de curând pașii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaște mileniul care a început. Am venit astfel să mă familiarizez și eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acționeze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare”, declara la acea vreme profetul indian.

Gupta Swami s-a arătat impresionat de mănăstirile din Bucovina și precizat aici se va ridica un om ce va opri decăderea României și va transforma țara într-una dintre cele mai puternice state de pe glob.

Profetul indian a mai spus că sub conducerea bucovineanului, România va avea cea mai mare înflorire economică. Acesta a mai explicat că România va avea un rol foarte important în soarta lumii, totul culminând cu cel de-al III-lea și ultimul război mondial.

Gupta Swami a prezis că după terminarea acestui război, România și India vor deveni unele dintre cele mai importate state la nivel mondial, însă cei mai importanți poli ai dezvoltării vor fi țări precum Franța, Rusia, Grecia sau Japonia.

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente