luni, iunie 24, 2024
AcasăsusProiectul „Seri Pozitive”: ”Echilibrul CORP -MINTE-SUFLET”

Proiectul „Seri Pozitive”: ”Echilibrul CORP -MINTE-SUFLET”

Proiectul „Seri Pozitive” este inițiat de Asociația Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire și împărtășire de informații pe teme bine definite conduse de oameni cu experiență. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa și cunoaște oameni noi sau poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea – psiholog și trainer, iar invitații sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci și tu schimbări pozitive în viața ta.

  • Tema lunii Mai 2014 – ”Echilibrul CORP -MINTE-SUFLET”
  • Invitați: Simona Niste și Ilona Ilyes – antrenori bodyART

Știm că avem un corp, o minte și un suflet. Știm că le avem dar rareori conștientizăm dacă cele trei sunt în echilibru, sau poate nici nu suntem în stare să le dăm atenție celor trei, în același timp. Cum avem grijă de corpul nostru? Dar de minte? Și sufletul poate fi îngrijit? Sunt întrebări pe care ar trebui să ni le punem cât mai des pentru a fi fericiți! Ce înseamnă să fii fericit? Sau mulțumit? Sau, mai bine spus, echilibrat?! Atunci când YIN și YANG din ființa ta sunt în echilibru! Nu deținem adevărul absolut și nici nu suntem mereu în echilibru dar pe noi, Simona Niste și Ilona Ilyes, ne-a ajutat mult conceptul ”bodyART.”

seri-pozitiveVă așteptăm la Seara Pozitivă a lunii Mai ca să aflați mai multe despre acest concept și să descoperiți de ce noi l-am ales ca stil de viață. ”BodyART” ne-a ajutat să restabilim echilibrul Corp-Minte-Suflet și ne dorim să împărtășim experiențele noastre spre a fi de folos tuturor celor care își doresc un stil de viață echilibrat. Seara va cuprinde și o parte practică de aceea vă recomandăm să aveți la dvs. echipamentul de sport.

La sfârșitul întâlnirii, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Asociația Consult Scolari, Jurnalul de Nord Vest, Sătmăreanul, Jurnalul de Satu Mare, SM Live, Revista Zile și Nopți Satu Mare, ProFM Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociația pentru Copii și Tineri ACT4U.

Persoana de contact: Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0745 – 612899, e-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente