vineri, mai 31, 2024
AcasăsusPSD susține un primar condamnat pentru proxenetism

PSD susține un primar condamnat pentru proxenetism

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a evitat să dea un răspuns clar când fost întrebat, vineri, la Brăila, dacă i se pare potrivit ca o persoană condamnată pentru proxenetism şi participare la grup infracţional să fie candidat din partea PSD pentru alegerile locale. Primarul unei comune din Brăila, actual candidat din partea PSD, a fost condamnat în 2018 pentru proxenetism şi participare la un grup infracţional organizat.

„Oamenii au întotdeauna dreptate. Românii au întotdeauna dreptate. Ei hotărăsc cine este cel mai bun gospodar din urbea lor. Nu eu hotărăsc acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila.

Costică Dobre, candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Şuţeşti din Brăila, a fost condamnat definitiv în 2018 pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat, el fiind găsit vinovat pentru că, alături de fratele şi cumnata sa, au racolat fete din România pe care le-au obligat să se prostitueze în Spania şi Grecia.- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente