Acasă Locale Stiri Satu Mare Raul Băbțan, ales secretar executiv TSD la nivel național

Raul Băbțan, ales secretar executiv TSD la nivel național

raul-babtan-candidat-tsd-satumare

La sfârșitul săptămânii trecute, la sediul central al PSD, din Kiseleff au avut loc lucrările Comitetului Executiv Național al Tineretului Social Democrat, iar județul Satu Mare a fost reprezentat de președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan.

La întrunirea liderilor organizațiilor județene de tineret a PSD, au fost prezenți președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, președintele executiv al PSD – Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

În cadrul lucrărilor Comitetului Executiv Național s-au analizat și s-au găsit soluții pentru reorganizarea modului de acțiune politică a TSD pentru următoare perioadă.

Tot în cadrul acestei ședinte a fost întregit Biroul Permanent Național al TSD prin alegerea secretarilor executivi, dar si a președintelui Ligii Tinerelor Social Democrate. Președintele Organizației TSD Satu Mare, Raul Băbțan a fost ales pentru funcția de secretar executiv la nivel național.

“Faptul că TSD Satu Mare a primit funcția de secretar executiv la nivel național, nu este doar meritul meu, ci este o performanță care se datorează întregii echipe TSD din județul nostru, care prin activitatea sa s-a făcut remarcată la nivel național.

Personal, vreau să îi mulțumesc domnului președinte, Mircea Govor pentru sprijinul acordat clipă de clipă atât mie cât și organizației noastre, președintelui Mihai Sturzu și secretarului general al TSD, Gabriel Petrea, pentru faptul că m-au susținut pentru funcția de secretar executiv al TSD, la nivel național.

Doresc să le mulțumesc în mod special colegilor mei din TSD Satu Mare, alături de care, zi de zi, consolidăm cea mai puternică și unită echipă politică tânără din județul nostru”, a declarat Raul Băbțan, președintele TSD Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente