Acasă Locale Stiri Satu Mare Raul Băbțan, ales secretar executiv TSD la nivel național

Raul Băbțan, ales secretar executiv TSD la nivel național

raul-babtan-candidat-tsd-satumare

La sfârșitul săptămânii trecute, la sediul central al PSD, din Kiseleff au avut loc lucrările Comitetului Executiv Național al Tineretului Social Democrat, iar județul Satu Mare a fost reprezentat de președintele TSD Satu Mare, Raul Băbțan.

La întrunirea liderilor organizațiilor județene de tineret a PSD, au fost prezenți președintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, președintele executiv al PSD – Liviu Dragnea și secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi.

În cadrul lucrărilor Comitetului Executiv Național s-au analizat și s-au găsit soluții pentru reorganizarea modului de acțiune politică a TSD pentru următoare perioadă.

Tot în cadrul acestei ședinte a fost întregit Biroul Permanent Național al TSD prin alegerea secretarilor executivi, dar si a președintelui Ligii Tinerelor Social Democrate. Președintele Organizației TSD Satu Mare, Raul Băbțan a fost ales pentru funcția de secretar executiv la nivel național.

“Faptul că TSD Satu Mare a primit funcția de secretar executiv la nivel național, nu este doar meritul meu, ci este o performanță care se datorează întregii echipe TSD din județul nostru, care prin activitatea sa s-a făcut remarcată la nivel național.

Personal, vreau să îi mulțumesc domnului președinte, Mircea Govor pentru sprijinul acordat clipă de clipă atât mie cât și organizației noastre, președintelui Mihai Sturzu și secretarului general al TSD, Gabriel Petrea, pentru faptul că m-au susținut pentru funcția de secretar executiv al TSD, la nivel național.

Doresc să le mulțumesc în mod special colegilor mei din TSD Satu Mare, alături de care, zi de zi, consolidăm cea mai puternică și unită echipă politică tânără din județul nostru”, a declarat Raul Băbțan, președintele TSD Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente