joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportLocalRecolta Dorolț a pierdut în deplasare la Viitorul Ulmeni

Recolta Dorolț a pierdut în deplasare la Viitorul Ulmeni

recoltaSâmbătă, 22 octombrie, Recolta Dorolț a jucat în deplasare la maramureșenii de la Viitorul Ulmeni, echipă ce ocupa locul 11 înaintea acestei etape.

Recolta Dorolț a pornit optimistă la drum, după ce etapa trecută a reușit primul punct din Liga a III-a, în meciul disputat acasa în compania celor de la Unirea Dej, scor 2 la 2, echipă ce este vecină de loc în clasament cu Viitorul Ulmeni.

Echipa sătmăreană nu s-a lăsat păgubașă chiar dacă gazdele aveau la pauză 2 la 0, iar acest lucru a dus la un meci spectaculos, în care la finalul meciului am avut un meci cu 6 goluri, cu scorul final de 4 la 2 pentru cei din Ulmeni.

Așadar, după nouă etape în sezonul de debut din Liga a III-a, Recolta Dorolț are un singur egal și opt înfrângeri. Important este că, odată cu aducerea lui Tibi Csik pe lângă echipă, aceasta a obținut primul punct, sperăm ca pe viitor să vină și următoarele.

În următoarea etapă, Recolta Dorolț va primi vizita celor de la Avântul Reghin, echipă ce a învins Gaz Metan Mediaș II cu scorul de 3 la 1.

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente