29.8 C
New York City
marți, august 16, 2022
AcasăsusReduceri de curse și modificări de program la Transurban

Reduceri de curse și modificări de program la Transurban

Datorită scăderii numărului de călători în perioada verii, primarul municipiului Satu Mare, dr.Coica Dorel aduce la cunoștintă publică reducerea numărului de curse efectuate de Transurban S.A pe traseele de transport în comun din municipiu…

  • Cursele reduse și programul acestora :

reducerea numărului de autobuze pe linia nr.1, de la 2 autobuze  la 1 și mărirea intervalului de sosire a curselor  în stație de la 25 minute la 45 minute.

–  cuplarea liniilor nr. 11 cu linia nr. 17 astfel incât acestea să fie deservite de  un singur autobuz în loc de două.

– autobuzul de pe linia nr. 9 va circula până la ora 15:40 și  cursele  de la aceasta oră și până la ora 20.15 vor fi preluate de autobuzul de pe  linia nr.2

– scurtarea programului de pe linia nr.5 de la ora 12.30 la ora 9.30, asigurându-se cursa pentru angajații Rachel de la ora 14.00.

– cuplarea liniilor nr. 14 cu linia nr. 15 de la ora 16.30 la ora 19.30 , astfel încât să fie deservite de un singur autobuz.

Pentru zilele de sâmbătă și duminică în care se lucrează, se va asigura intrarea și ieșirea din schimburi pe platformele industriale Sud și Nord .

În zilele de 7 și 9 iunie 2014  Transurban S.A. va circula cu program de sâmbătă și în ziua de 8 iunie cu program dominical.

3 COMENTARII

  1. niste autobuze care deja nici nu ar mai avea voie sa functioneze,mizerie in autobuze,intarzieri…deci…

  2. Si asa daca pina acuma mai prost mijloc de transport ca in Satu Mare nu exista, acuma e full option l-au mai redus sa fie cu totul.
    Mai bine l-ar scoate de tot ca si asa nu isi are rostul ca circula cum vor ei si deviaza traseele cand si cum vor.
    Erau mai bune Maxi taxi te ducea cum vroiai circulau rapid si la un program foarte bun.

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente