miercuri, iunie 19, 2024
AcasăSportNationalReghe este nemulțumit de amânarea etapei a șaptea

Reghe este nemulțumit de amânarea etapei a șaptea

Amânarea etapei a șaptea din Liga 1 i-a dat planurile peste cap antrenorului stelist Laurențiu Reghecampf, care și-a propus să câștige meciurile de la începutul sezonului pentru a aborda în liniște meciurile din UEFA Champions League.

Acum, deși au câștigat tot în Liga 1, roș-albaștrii sunt la trei puncte în spatele liderului Astra, care are un meci mai mult. Meciul direct dintre cele două echipe, contând pentru etapa a doua, a fost amânat din cauza partidelor din preliminariile UEFA Europa League, respectiv UEFA Champions League.

„Astra are prima șansă în acest moment, fiindcă e pe primul loc. Trebuie să respectăm acest lucru, noi avem două restanțe deja, iar acum mai avem încă una. Cu siguranță vom alerga și vom încerca să ajungem Astra în următoarea perioadă. Pentru noi nu e bine că s-a amânat etapa a șaptea. Nu înțeleg de ce. Jucătorii puteau merge la echipa națională și dacă se juca. Jucătorii Stelei cred că sunt importanți pentru echipa națională, iar numai prin aceste jocuri, prin ce lucrăm și ce facem, cred că eram mai pregătiți pentru echipa națională.”, a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului Steaua – CFR 3-0

„E dificil să avem trei etape restanță și patru puncte mereu față de Astra. Mi-am dorit să câștigăm meciurile de la început, pentru a putea lua un avans față de celelalte echipe, fiindcă e mai ușor de pregătit ce vrem să facem în UEFA Champions League.”, a adăugat antrenorul campioanei României.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente