Acasă Sport National Steaua a învins-o fără probleme pe CFR

Steaua a învins-o fără probleme pe CFR

Steaua s-a impus fără emoții în fața echipei care era considerată drept principala contracandidată în lupta pentru titlul din acest sezon. Elevii lui Reghecampf au trecut cu 3-0 de CFR Cluj, iar golurile au fost marcate de Piovaccari, Adi Popa și Cristi Tănase.

În urma acestui rezultat, diferența dintre cele două echipe s-a mărit la 4 puncte, însă Steaua are și două restanțe, astfel că există șansa ca ecartul să ajungă până la 10 după disputarea acestora.

Bilanț net favorabil Stelei

Victoria de sâmbătă seara a fost cea de-a 9-a obținută de Steaua în fața CFR-ului din 2005 încoace. Din acel an, în care ardelenii au promovat în Liga I, cele două formații s-au înfruntat de 19 ori, iar clujenii s-au impus o singură dată: chiar în prima partidă, jucată pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe 6 noiembrie 2005. Atunci, trupa din Gruia câștiga cu scorul de 1-0.

După acea confruntare, Steaua nu a mai cedat niciuna dintre cele 18 partide care au urmat în compania CFR-ului (9 victorii, 9 egaluri).

Cea mai mare diferență din meciurile directe

Înfrângerea suferită sâmbătă seară pe Ghencea, cu 0-3, este cea mai drastică pentru CFR în istoria partidelor directe. Cu toate că a mai cedat de alte 8 ori în fața roș-albaștrilor, formația din Gruia a făcut-o la o diferență de două goluri (de 5 ori) și de un gol (de 3 ori).

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente