29.8 C
New York City
miercuri, august 10, 2022
AcasăSportNationalReghecampf: Jucătorii dinamoviști vor încerca să spele imaginea din tur

Reghecampf: Jucătorii dinamoviști vor încerca să spele imaginea din tur

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că jucătorii echipei Dinamo vor încerca să spele imaginea rezultatului din prima manșă a semifinalei Cupei României – Timișoreana, scor 2-5.

„Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo – Steaua, dar eu cred că în momentul de față Steaua este pregătită să facă față acestor meciuri. Știm foarte bine că ne așteaptă un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine la Piatra Neamț și cu siguranță își doresc să spele imaginea acelui rezultat din primul tur. Suntem conștienți că stadionul va fi alături de ei, iar fanii vor încerca să-i ajute să aibă parte de un rezultat pozitiv. În momentul de față nu cred că mai contează cu cine vom juca finala”, a spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a afirmat că își dorește ca în partida cu Dinamo ambele echipe să demonstreze că întrecerea internă este una puternică. „Mă bucur foarte mult să aud că există un interes foarte mare din partea fanilor să vină la acest meci. Cred că este important, atât pentru noi, cât și pentru cei de la Dinamo, să jucăm din nou cu un stadion plin, să demonstrăm tuturor că acest campionat este puternic, prezintă interes și cel mai bun să câștige după cele 90 de minute care vor fi de jucat sau, dacă vor fi prelungiri, vom vedea”, a completat Reghecampf.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente