duminică, februarie 25, 2024
AcasăDivertismentRevista Glamour a desemnat cea mai elegantă femeie din lume

Revista Glamour a desemnat cea mai elegantă femeie din lume

StewartActrița americană Kristen Stewart a fost desemnată cea mai elegantă femeie din lume, pentru al doilea an consecutiv, într-un top anual realizat de ediția britanică a revistei Glamour.

Actrița americană în vârstă de 23 de ani, care a devenit celebră grație rolului Bella Swan din seria „Amurg”, a fost lăudată de editorii acestei reviste pentru „stilul ei personal rock-chick” și pentru îndrăzneala ținutelor vestimentare pe care le poartă pe covorul roșu, informează femalefirst.co.uk. Actrița britanică Emma Watson, în vârstă de 23 de ani, una dintre vedetele francizei cinematografice „Harry Potter”, s-a clasat din nou pe locul al doilea în acest top.

Ducesa de Cambridge, soția prințului William al Marii Britanii, s-a clasat în acest an pe poziția a treia, urcând un loc față de topul de anul trecut. Actrița Emma Stone și cântăreața country-pop Taylor Swift ocupă locurile al patrulea, respectiv al cincilea.

Topul 10 al celor mai elegante femei din lume este completat de Victoria Beckham, cântăreața Cheryl Cole, actrița Blake Lively, cântăreața Katy Perry și cântăreața Beyonce.

Mediafax.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente