joi, februarie 22, 2024
Acasăsus"Revoluția" Mbappe, noul proiect al madrilenilor

„Revoluția” Mbappe, noul proiect al madrilenilor

Albii” gândesc deja strategia pentru sezonul viitor și, potrivit ASKylian Mbappe (25 de ani) este ținta principală. Deși jurnalistul francez Santi Aouna a anunțat, duminică noapte, că Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid, AS scrie că starul francez încă nu și-a decis viitorul.

Sursa citată notează că Real Madrid îl așteaptă pe Kylian Mbappe până pe 15 ianuarie. Florentino Pérez i-a făcut o ofertă francezului, care mai are o săptămână la dispoziție pentru a zice „DA”.

Lovitură pregătită de Real Madrid: Erling Haaland pe Bernabeu!

În acest context, Real Madrid s-ar fi reorientat deja și îl vrea pe Erling Haaland (23 de ani), golgheterul lui Manchester City. AS scrie că prețul norvegianului este „mai aproape de 100 de milioane de euro decât de 200”.

„Haaland este văzut drept atacantul de top în următorul deceniu, care îți garantează între 40 și 50 de goluri pe sezon”, explică AS. Spaniolii scriu că Manchester City ar fi dispusă să renunțe la vârful nordic pentru o sumă acceptabilă, mai ales că l-ar vinde în afara Premier League.

Oricum ar fi, e clar că în iulie 2024, Real Madrid va prezenta cel puțin un transfer „galactic”. Ar putea fi chiar două mutări. Conform AS, madrilenii au o situație economică excelentă și își permit chiar luxul de a-i aduce la pachet pe Mbappe și Haaland.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente