miercuri, iunie 19, 2024
AcasăLocaleNationaleRomani implicati intr-un accident grav in Ungaria

Romani implicati intr-un accident grav in Ungaria

Trei persoane au murit într-un accident rutier care a avut loc vineri dimineața pe autostrada M5, la aproximativ 25 de kilometri sud-vest de Budapesta, soldat cu 33 răniți, dintre care 18 grav, inclusiv 11 străini, între care cetățeni români, bulgari, sârbi și turci, relatează MTI. Treizeci și trei de persoane au fost rănite, dintre care 18 grav, a declarat Zsofia Nagy, o purtătoare de cuvânt a serviciului național ungar de salvare.

Accidentul a implicat un camion cu numere de înamtriculare în Ungaria, trei minibuze și cinci autoturisme cu persoane la bord. Cauza accidentului este face obiectul unei investigații, potrivit MTI. Circulația rutieră pe banda spre Budapesta de pe autostradă a fost închisă. Vehiculele care se îndreaptă spre capitala ungară sunt redirecționate spre autostrăzile 4 și 5. Mai multe persoane rănite, inclusiv cetățeni străini, se aflau în stare critică și erau supuși unor intervenții chirurgicale, scrie MTI, fără alte precizări.

Între cele 11 persoane grav rănite se află români, bulgari, sârbi și turci, menționează agenția ungare de presă.accident-grav-ungaria (1)accident-grav-ungaria (2)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente