Acasă Locale 23 de persoane vor fii date afara de la Finantele din Satu...

23 de persoane vor fii date afara de la Finantele din Satu Mare

Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare, ec. Ioan-Mircea Ardelean, arată intr-un comunicat de presa ca din cei 448 de angajati din fosta Directie Generala a Finantelor Publice Satu Mare, au primit preavize de concediere emise de Directia Generala Regionala Cluj Napoca,  un numar de 166 de angajati ai institutiei. Dintre  acestia au sustinut examen de testare profesionala un numar de 71 de angajati. Ceilalti functionari publici au optat pentru posturi vacante de executie fara a exista suprapuneri pe posturi.

La Administratia Judeteana a Finantelor Publice Satu Mare, in urma optiunilor depuse au ramas un numar  de 41 de posturi, pe care au candidat 64 de persoane. In urma sustinerii testarii profesionale au fost ocupate toate posturile, doua persoane au renuntat sa participe la testare, urmand ca 23 de persoane sa fie disponibilizate. Un numar de 16 persoane vor fi angajate la nou infiintata Directie Regionala a Finantelor Publice Cluj Napoca, ca urmare a optiunilor depuse si dupa testarea profesionala pentru ocuparea unui post vacant in  cadrul acesteia.

Conform O.G. 77/2013, 5 posturi au fost restructurate, fiind posturi vacante. Ministerul Finantelor Publice prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a afisat pe site-ul propriu o lista cu 350 posturi vacante, pe care se pot inscrie persoanele disponibilizate care au obtinut punctajul minim necesar. Mentionam ca in Satu Mare toti cei disponibilizati intrunesc conditiile necesare.

Incepand cu data de 01.09.2013, institutia se va numi. Administratia Judeteana a Finantelor Publice Satu Mare, avand ca structuri teritoriale  Serviciul Fiscal Municipal Carei, Serviciul Fiscal Orasenesc Negresti Oas si  Serviciul Fiscal Orasenesc Tasnad. La Satu Mare se intra intr-un amplu proces de reorganizare pe noua structura, conform organigramei emise de  Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

A.C.i.D.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente