Acasă Sport National România a scos o remiză albă la Budapesta

România a scos o remiză albă la Budapesta

ungaria-romania-0-0-preliminarii-campionatul-european-2016-tricolorii-au-pierdut-efia-grupei-f-dar-pastreaza-anse-de-calificare-la-turneul-final-video-291420-1Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut, vineri, la Budapesta, în compania selecționatei Ungariei, în etapa a șaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

 ”Războiul” de la Budapesta s-a încheiat nedecis – România a remizat alb cu Ungaria. Tricolorii au fost primii periculoși. Keșeru a tras puțin peste de la 30 de metri. Nici ungurii nu au profitat la o fază fixă – Dzsudzsak a trimis pe lângă poarta lui Tătărușanu.

Kiraly a retinut cu usurinta sutul lui Keșeru. Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a aparținut gazdelor. Szalai a tras de la distanță, dar Tătărușanu a avut o intervenție excelentă. Replica românilor a venit de la Torje.

Tricolorii au cerut penalty la Papp in finalul primei reprize, dar centralul a lăsat jocul să continue, iar scorul la pauză a fost 0-0. Ungurii au început mai bine partea a doua – Guzmics putea deschide scorul din centrarea lui Dzsudzsak, iar Tătărușanu și-a salvat coechipierii la șutul lui Stieber.

Torje a obținut o lovitură liberă periculoasă, dar Claudiu Keșeru a executat peste poarta ungurilor dintr-o pozție foarte bună (17 metri, din semicercul de la marginea careului de 16 metri). Torje a avut cea mai mare ocazie a reprizei a doua – Kiraly a respins cu greu șutul mijlocașului. Budescu a debutat si el la nationala, dar centrarea sa nu l-a gasit pe Papp. Ultimul șut al meciului a venit de la Keșeru, fără pericol însă pentru poarta veteranului Kiraly.

 

Ungaria: Kiraly – Fiola, Juhasz (Guzmics ’24), Kadar, Leandro – Stieber (Priskin ’88), Elek, Toszer, Dzsudzsak – Szalai, Nikolic (Nemeth ’70).

Selecționer: Bernd Storck

 

România: Tătărușanu – Papp, D. Grigore, Chiricheș, Raț – Prepeliță, Hoban – Adr. Popa (Chipciu ’69), Sânmărtean (Budescu ’78), Torje (Maxim ’90) – Keșeru.

Selecționer: Anghel Iordănescu

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente