Acasă Sport National Roș-albii s-au făcut de râs în amicalul cu Debrecen

Roș-albii s-au făcut de râs în amicalul cu Debrecen

DINAMO-A-FOST-UMILITA-DE-DEBRECEN-CU-6-0Amicalul pe care roș-albii au ales să-l dispute la acest final de săptămână, pentru a profita de pauza competițională cauzată de preliminariile pentru Euro 2016, a scos în evidență carențe grave în sistemul de joc gândit de Flavius Stoican.

Încă din start, dinamoviștii au arătat nesiguranță în apărare de care cei de la Debrecen au profitat din plin. După ce au nimerit bara chiar în minutul 3, după o eroare a lui Boubacar, fotbaliștii maghiari au deschis scorul patru minute mai târziu.

Apoi, în alte două minute în care fundașii lui Stoican au părut hipnotizați, Debrecen și-a mărit avantajul. Era minutul 23 al acestui amical și gazdele aveau deja 3-0. Dinamoviștii n-au avut puterea să reintre în meci, șutul lui Matei, chiar pe direcția portarului, fiind grăitor în acest sens.

FOTBAL:FC BRASOV-DINAMO BUCURESTI,  LIGA 1 (21.03.2015)La pauză, Stoican a făcut câteva schimbări pentru a se edifica și asupra jucătorilor pe care i-a ales pentru acest meci, dar pe care i-a trecut la început pe banca de rezerve. Printre cei introduși s-a numărat și Farnolle, rezerva lui Traian Marc.

Portarul franco-beninez Fabien Farnolle (30 de ani) a mai demonstrat încă o dată de ce în ultimele șase luni, până să semneze cu Dinamo, a fost liber de contract.

Farnolle, care a greșit și în campionat, în meciul de la Galați, a ieșit complet aiurea la faza golului din minutul 53. Portarul, complet debusolat, a încercat apoi să respingă mingea cu mâna, ca la volei, undeva la mijlocul careului, permițându-le gazdelor să finalizeze cu un lob de efect.

- Advertisment -

Cele mai populare

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Credinţă, Dreptate ,Unitate dar mai ales Demnitate!

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI Către,Guvernul României,Domnule Prim-Ministru, Incidentul petrecut la Constanța în dimineața zilei de...

Comentarii recente