Acasă Locale Stiri Satu Mare S-a deschis sesiunea de raportare 2015 în vederea realizării inventarelor de emisii...

S-a deschis sesiunea de raportare 2015 în vederea realizării inventarelor de emisii pentru anul 2014

apm-satu-mare

Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare anunță operatorii economici și instituțiile care dețin date referitoare la sursele de poluanți atmosferici, că s-a deschis sesiunea de raportare 2015 în Sistemul Integrat de Mediu (SIM). Sesiunea de raportare este deschisă în perioada 15 ianuarie – 15 martie 2015.

În acest context, toți deținătorii de informații necesare elaborării inventarelor de emisii de poluanți atmosferici trebuie:

–  să completeze chestionarele aferente activităților desfășurate în anul 2014 în aplicația „SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii” disponibilă pe site-ul A.N.P.M. (https://raportare.anpm.ro/irj/portal/public).Pentru completarea corectă a chestionarelor se poate consulta documentul „Ghid de utilizare a sistemului SIM.Inventar Emisii” disponibil la aceeași adresa. Precizăm că, în conformitate cu art. 79, al. 3, lit. a din Legea 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, nerespectarea obligației titularului de activitate de a furniza autorităților competente informațiile solicitate pentru elaborarea inventarelor de emisii de poluanți atmosferici constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2.000 lei, pentru persoane fizice și de la 5.000 lei la 10.000 lei, pentru persoane juridice.

Informații suplimentare se pot obține la sediul APM Satu Mare din Satu Mare, str. Mircea cel Bătrân nr. 8/b, la numărul de telefon: 0261736003, la Serviciul Monitorizare și Laboratoare, e-mail: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Comentarii recente