Acasă Locale Nationale VREMEA la început de săptămână

VREMEA la început de săptămână

romania-1801-color

Luni, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 11 grade, iar cele minime, între -3 grade în depresiuni și 5…6 grade în Dealurile de Vest. Cerul va avea înnorări și va ploua pe arii relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării și pe spații restrânse în celelalte regiuni.

La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. În zonele joase, îndeosebi din sudul și estul țării, local se va semnala ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

LA BUCUREȘTI

Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări, dar numai trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Dimineața, dar mai ales în cursul nopții, se va semnala ceață.

MARȚI

Vremea va continua să fie caldă pentru această dată, mai ales în vestul teritoriului și în zona montană și submontană. Astfel, se vor înregistra maxime termice cuprinse între 1 grad în Moldova și 12 grade în Dealurile de Vest și în nord-vestul Munteniei, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.  Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, ziua în vestul și sud-vestul țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea, local în nordul, centrul și estul teritoriului și în zona montană și izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiții de polei. Precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi la munte, iar în a doua parte a intervalului, trecător și în depresiunile Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele munților, în Crișana și în Banat. Se va semnala ceață în zonele joase, dimineața cu precădere în cele estice și sud-estice, iar noaptea mai ales în cele sudice.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Hamilton campion în MP al Rusiei! Victoria cu nr. 100 din carieră

Duminică a avut loc cursa din cadrul Marelui Premiu al Rusiei ce se desfășoară...

Florin Cîţu este noul președinte al Partidului Naţional Liberal

Premierul României, Florin Cîțu, este noul președinte al Partidului Naţional Liberal - PNL după...

Atletico Madrid a pierdut în deplasare cu ultima clasată. Liverpool a remizat cu nou promovata Brentford

Ultima clasată din campionatul Spaniei, Deportivo Alaves i-a administrat prima înfrângere din acest sezon formației pregătite de Diego...

Comentarii recente