Acasă Sport Local S-a încheiat perioada de prohibiție

S-a încheiat perioada de prohibiție

Luni, 7 iunie 2021, s-a încheiat perioada de prohibiție în România. În acest sens, comisarii Gărzii de Mediu și reprezentanți ai ANPA au efectuat mai multe controale.

”Mai multe echipe, formate din comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, in cadrul Comisariatului Judeţean Satu Mare ȋmpreună cu reprezentanţi ai A.N.P.A., au efectuat o serie de controale în habitate naturale având ca scop modul de respectare a prevederilor Ordinului comun al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor cu nr. 58 din 12.03.2021 privind stabilirea perioadelor şi zonelor de prohibiţie a pescuitului, precum şi a zonelor de protecţie şi refacere biologică a resurselor acvatice vii in anul 2021. Potrivit informațiilor, în teren nu au fost constatate situații deosebite.„ a transmis pe Facebook Garda de Mediu Satu Mare.

Reamintim că timp de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie, pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, a fost interzis pe teritoriul României.

La nivelul județului Satu Mare, aproximativ 1.500 de sătmăreni dețin permis de pescuit și sunt înscriși în unul din cele trei cluburi de pescuit sportiv din: Negrești Oaș, Carei și mun.Satu Mare.

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi – AJVPS Satu Mare administrează fondul piscicol format din apele colinare și de Șes: Râul Someș, Crasna, Tur și afluenții acestora.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente