Acasă Locale Stiri Satu Mare 7 sirieni au încercat să treacă ilegal vama

7 sirieni au încercat să treacă ilegal vama

În cursul zilie de azi, polițiștii de frontieră au depistat 7 cetățeni care intenționau să părăsească ilegal țara. În jurul orei 04:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea lui Mihai, au observat un autoturism care la vederea echipajului de poliție, a luat-o pe un drum secundar care ducea spre frontiera cu statul vecin. Manevra a trezit suspiciuni astfel că polițiștii au procedat la oprirea șoferului.

În urma verficărilor s-a stabilit că pe lângă șofer și pasagerul din dreapta, în aututoturism se aflau și șapte bărbați afroasiatici. Deoarece nu și-au putut justifica prezența în zona de frontieră, cetățenii străini au fost transportați la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria, cu vârste cuprinse între 20 şi 37 ani. Aceştia au declarat că se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal, pe jos, în ţara vecină, pentru a ajunge în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățenii străini și cei doi cetățeni români, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Nicolae Ciucă – desemnat pentru funcția de premier

Nicolae Ciucă este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de premier, propunerea a fost acceptată și de președintele...

Legea consumatorului vulnerabil explicată de liderii PNL Satu Mare

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi, 21 octombrie 2021, la sediul Partidului...

Austria a donat României medicamente pentru tratarea bolnavilor COVID aflați în stare gravă

România a primit 1.075 de cutii cu diferite tipuri de medicamente utilizate în tratarea pacienților grav bolnavi...

Noi restricții începând de luni. Iohannis: Dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă!

La finalul ședinței de miercuri, 20 octombrie 2021, cu premierul, miniștrii cu atribuții în domeniul combaterii pandemiei...

Comentarii recente