Acasă Politica Local S-a lansat si la Satu Mare Partidul Miscarea Populara

S-a lansat si la Satu Mare Partidul Miscarea Populara

miscarea-popularaIeri, 3 iulie liderii naționali ai Fundației “Mișcarea Populară” au venit la Satu Mare pentru a se întâlni cu simpatizanții și susținătorii acestui demers politic. Conferința s-a ținut la Hotelul “Melody” din Satu Mare.

La întâlnirea cu presa au participat președintele Fundației “Mișcarea Populară”, decanul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București, Marian Preda, consilierii prezidențiali: Cristian Diaconescu (fost ministru de Externe, respectiv ministru al Justiției), Daniel Funeriu (fost ministru al Educației), Sebastian Lăzăroiu (fost ministru al Muncii), avocatul Elenina Nicuț, precum și prodecanul Facultății de Științe Politice și Administrative, din cadrul Universității “Petre Andrei” din Iași, Georgeta Condur.

Potrivit celor declarate de președintele Marian Preda, în județul Satu Mare fundația are un număr de 60 de membri iar în ultimele două săptămâni, în județul nostrum, s-au strâns peste 2.000 de semnături pentru înființarea partidului. Cea de la Satu Mare este a 27-a filială a fundației de la nivel national. Însă, acesta nu a dezvăluit numele celor care vor face parte din echipa de coordonare ale filialei sătmărene, spunând doar că au fost luate în discuție mai multe nume. “În aproximativ o săptămână, sau cel mult zece zile vom comunica și componența echipei de conducere a filialei sătmărene a fundației. Până atunci vom avea o selecție de CV-uri. În ceea ce privește așteptările de la noua conducere, aceștia vor trebui să elaboreze o strategie care să soluționeze problemele specific județului Satu Mare. E important să selectăm oameni de calitate”, a declarat Preda. La întâlnirea dinaintea conferinței de presă au participat și fostul deputat PDL, Ioan Holdiș, fosta președintă a organizației municipale de femei a PDL, dr. Laura Bota dar și fostul președinte al tinerilor democrat-liberali, Florin Gal.

În luarea de cuvânt Sebastian Lăzăroiu a declarat că “deși UDMR-ul ocupă o poziție importantă pe eșichierul politic local, în județul Satu Mare există un electorat consistent de centru dreapta. Am înțeles că PDL-ul s-a desființat de facto iar PNL-ul e un club de afaceri”.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Adaptogeni-Băuturi care îmbunătățesc calitatea somnului

Iată trei rețete delicioase de băuturi care conțin adaptogeni și care îmbunătățesc calitatea somnului, oferă energie și elimină stresul.

Orașul exemplu mondial de bune practici ecologice: Freiburg, Germania

Regiunea istorică Suabia, unul dintre primele mari ducate  ale Germaniei medievale, acoperă mai multe zone din sud-vestul Germaniei, estul Elveției și nord-estul...

Avem oare preocupări de mântuire?

Cineva care nu merge la biserică, de exemplu, acela nu-și manifestă credința, n-are credință. Cine nu ține post, nu ține rânduiala postului, cine nu...

Rareș Bogdan- ”imaginea unei ţări abandonate”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, susține că, după decizia judecătorilor în Dosarul 10 august, a avut ”imaginea unei ţări abandonate, unde Justiţia umblă...

Comentarii recente