luni, decembrie 4, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareS-a lansat sistemul de programări online Latimp.com - Platforma completă pentru prestatorii...

S-a lansat sistemul de programări online Latimp.com – Platforma completă pentru prestatorii de servicii unde clienții se pot programa singuri

Poza 4 latimp.com - Dr. Tudor ArdeleanRecent s-a lansat platforma Latimp.com din dorința de a-i ajuta pe prestatorii de servicii să se prezinte corect pe internet și astfel să fie pe placul vizitatorilor.

Precum orice client, și noi obișnuim să căutăm informații online despre serviciile de care dorim să beneficiem, și despre prestatorii care ni le pot oferi. În multe cazuri ajungem pe siteuri greu de navigat, și întâmpinăm dificultăți în găsirea datelor de contact. Totuși, în calitate de furnizori de soluții online, suntem conștienți de faptul că majoritatea prestatorilor nu dețin resursele necesare pentru a-și crea websiteuri cu care să care să mulțumească în totalitate utilizatorii.

Deoarece înțelegem nevoile și problemele ambelor părți, am creat platforma Latimp.com. Această soluție la cheie acoperă nevoile afacerilor prin standardizarea prezentării online. Asta inseamnă că prestatorul de servicii ajunge să aibă un website profesional pentru compania sa, care îi prezintă activitatea intr-un mod clar, lucru căutat de marea majoritate a utilizatorilor de internet. Totodată se elimină costurile pentru găzduire web, programatori și designeri. Cheltuielile aferente unei astfel de soluții la cheie sunt mai mici decât cele care pot apărea în cazul în care prestatorul alege să își realizeze un site în regim propriu.

Site-ul include si un soft de gestiune a programărilor complet, prin care clienții se pot programa de pe orice device, în oricare moment al zilei, atâta timp cât sunt conectați la internet. Ei primesc notificări pentru a nu rata programările, iar prestatorul de servicii beneficiază de rapoarte detaliate, care îl ajută să ia decizii corecte pentru afacerea sa.

Poza 2 latimp.com - Calendar ProgramariSistemul de programări online nu necesită cunoștințe tehnice, deoarece firmele care o folosesc beneficiază de tot suportul de care au nevoie. Împreună cu prestatorul de servicii, un reprezentant al platformei Latimp.com îi activează site-ul în câteva ore. După acest pas, nu mai are altceva de făcut decât să își treacă în sistem programările și să își urmarească progresul.

Softul de programări online cultivă o relație de respect între prestatorii de servicii și clienți. Prestatorii vor determina timpul necesar pentru efectuarea fiecărui serviciu, așadar clienții lor nu vor fi nevoiți să aștepte inutil.

Deja există prestatori de servicii, care au ales platforma Latimp pentru a se prezenta online și pentru a-și gestiona programările:

Datorită numărului mare de programări, ne pierdeam foarte mult timp ca să facem rapoartele si pontajele. Totodată, o bună parte din pacienții programați, după primele semne de însănătoșire, nu își duceau până la sfârșit planul de tratament. De când folosim platforma Latimp, toate rapoartele se generază imediat, iar datorită reamintirilor trimise automat, pacienții își duc cu responsabilitate până la capăt tratamentele indicate.” – Andrea Ilyes, kinetoterapeut, Aquamedica – Aqua Star Satu Mare.

De când folosesc platforma Latimp și mă promovez pe internet, am observat o creștere a numărului de pacienți noi, atât din din Satu Mare, cât și din străinătate.” – Dr. Tudor Ardelean, medic stomatolog, Armedica Stoma, Satu Mare

SC RP Net Media SRL este o companie românească, care din 2008 desfășoară proiecte online de succes. Din cauză că majoritatea prestatorilor de servicii nu au experiența, bugetul sau timpul necesar pentru a se prezenta corect online, a luat naștere soluția Latimp.com. Prin această platformă ne propunem să venim în ajutorul prestatorilor de servicii cu o soluție la cheie, la cele mai avantajoase prețuri.

  • Radu Panait
  • 0724 484 218
  • [email protected]
  • http://www.latimp.com
  • www.facebook.com/latimp
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente