Acasă Cosul cu vipere Coș cu ViPere: Șantire stradale încă 100 de ani

Coș cu ViPere: Șantire stradale încă 100 de ani

Parcă nu se mai termină șantierul acesta din micuța noastră urbe sătmăreană, la tot pasul dai,  ba peste un șanț săpat chiar în centul orașului, ba de o groapă, care sta ca o capcană și își asteaptă victima.

Cu toate că Primăria Satu Mare a interzis să mai fie tăiat asfaltul pentru mici intervenții la conducte sau cabluri, se pare că nimeni nu ține cont de aceste hotărâri, și taie după cum consideră el.

O grozăvie și mai și s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când în amiaza mare în mai marea aglomerație, pe podul Golescu undeva în jurul orei 16.00 o echpă de muncitori, decopertau de numa carosabilul, încurcând circulația. După cum știm noi, lucrări de genul ar trebui făcute noaptea sau când traficul este mai mic, dar na, la noi se poate orice, colac peste pupăză, muncitorii mai și vorbeau urât cu șoferii care îndrăzneau să încerce să scape din aglomerație.

Pe lângă că circulația era încurcată foarte tare, asfaltul decopertat era uns cu o smoală lichidă, care se prindea pe cauciucurile mașinilor și pe vopseaua acestora. Nimeni nu îi atenționa pe șoferi că soluția aceea nu prea este buna pentru mașini. Cine le va plăti curățarea, aceasta rămâne un mister.

Noi avem speranța că în următorii 100 de ani se va încheia santierul din frumoasa noastra urbe.

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Real Madrid s-a impus în El Clasico pe Camp Nou

Cel mai urmărit meci de pe planetă, după diferite statistici făcute de oamenii de sport, El Clasico Spaniei,...

A murit unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu

Unul din cele 500 de genii ale secolului XX, Virgil Enătescu a decedat în săptămâna care tocmai a...

Raed Arafat solicită creșterea capacității de ventilație

 Autorităţile din domeniul sanitar au în vedere suplimentarea, la nivelul unităţilor de primiri urgenţe, a numărului de ventilatoare care să asigure tratarea...

Părinții își vor putea lua zile libere plătite

Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG care reglementează acordarea de zile libere plătite părinților în mai multe situații de suspendare a...

Comentarii recente