Acasă Locale Stiri Satu Mare Sătmăreancă a încercat să intre ilegal în țară transportând țigări de contrabandă...

Sătmăreancă a încercat să intre ilegal în țară transportând țigări de contrabandă

O sătmăreancă de 29 de ani a fost oprită în trafic, după ce a forțat intrarea în țară prin vama Cenad. Tânăra a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri de către polițiștii de frontieră și condusă la sediul PTF Cenad.

Sătmăreanca s-a prezentat, miercuri (18 martie) după-amiază, în punctul de trecere a frontierei. Vroia să intre în țară și inițial a oprit pentru control. Dar în scurt timp s-a răzgândit, iar în momentul în care polițistul îi verifica actele și mașina șoferița a demarat în trombă.

Aceasta s-a îndreptat spre localitatea Cenad, iar un echipaj al poliției de frontieră a plecat în urmărirea ei. Femeia a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri. Sătmăreanca a fost condusă la sediul PTF Cenad, unde oamenii legii i-au controlat amănunțit mașina pe care o conducea.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au fost găsit ascunse, în spătarul banchetei, în locașul roții de rezervă și în torpedoul autoturismului 330 pachete țigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal.
Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă dar și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente