Acasă Locale Stiri Satu Mare Sătmăreancă a încercat să intre ilegal în țară transportând țigări de contrabandă...

Sătmăreancă a încercat să intre ilegal în țară transportând țigări de contrabandă

O sătmăreancă de 29 de ani a fost oprită în trafic, după ce a forțat intrarea în țară prin vama Cenad. Tânăra a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri de către polițiștii de frontieră și condusă la sediul PTF Cenad.

Sătmăreanca s-a prezentat, miercuri (18 martie) după-amiază, în punctul de trecere a frontierei. Vroia să intre în țară și inițial a oprit pentru control. Dar în scurt timp s-a răzgândit, iar în momentul în care polițistul îi verifica actele și mașina șoferița a demarat în trombă.

Aceasta s-a îndreptat spre localitatea Cenad, iar un echipaj al poliției de frontieră a plecat în urmărirea ei. Femeia a fost blocată în trafic după aproximativ 150 de metri. Sătmăreanca a fost condusă la sediul PTF Cenad, unde oamenii legii i-au controlat amănunțit mașina pe care o conducea.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au fost găsit ascunse, în spătarul banchetei, în locașul roții de rezervă și în torpedoul autoturismului 330 pachete țigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal.
Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă dar și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente