Acasă Locale Stiri Satu Mare Sătmăreanca Corina Bud lansează un nou single

Sătmăreanca Corina Bud lansează un nou single

indexregerCorina Bud, artista sătmăreancă lansează un nou single. Dat fiind faptul că lansarea ale loc în luna iubirii, clipul are în prim plan o poveste frumoasă și interesantă de iubire.

“Piesa Neprevăzut spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem și nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca arta. O forță ce vine în viața noastră, fără să țină cont de reguli, așteptări și limitări. Dragostea, ca și arta, trebuie sa fie liberă.

Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariată că în anul 2016 trăim încă într-o lume plină de prejudecăți, care te arată cu degetul dacă iubești o persoana ce are altă culoare a pielii decât a ta sau dacă iubești o persoană de același sex. Nimeni nu e născut rasist! Ura rasială este indusă de societate. Sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni și mai toleranți”, a declarat artista.”, a declarat artista.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente