duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleSătmărenii pot semnala online problemele identificate pe raza municipiului Satu Mare

Sătmărenii pot semnala online problemele identificate pe raza municipiului Satu Mare

Sătmărenii pot face sesizări și online, asta după ce Primăria Satu Mare a lansat marți, 6 septembrie 2022, un portal dedicat special sesizărilor.

Nu mai este nevoie să vă deplasați până la sediul Primăriei pentru a sesiza nereguli sau situații neplăcute întâlnite în municipiul reședință de județ. Dacă accesați acest link https://portal.primariasm.ro/ , aveți posibilitatea de a introduce locația exactă a locului în care ați identificat lipsa unui capac de canalizare, spre exemplu, poze și un comentariu privind situația întâmpinată.

„Primăria Municipiului Satu Mare lansează un portal pentru sesizări, care începând de marți, 6 septembrie, este pus la dispoziția sătmărenilor. Cetățenii pot sesiza online, ușor și rapid, problemele apărute pe raza municipiului Satu Mare, a căror rezolvare este de competența Primăriei. Vă rugăm să accesați cu încredere CityPortal la următorul link: https://portal.primariasm.ro/ și să ne transmiteți sesizările Dumneavoastră, contribuind astfel la dezvoltarea orașului”, este mesajul transmis de municipalitate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente