Acasă Sanatate Sătmărenii vaccinați, sfătuiți să dea telefoane pentru a intra în posesia tichetelor...

Sătmărenii vaccinați, sfătuiți să dea telefoane pentru a intra în posesia tichetelor de masă

Instituția prefectului a anunțat că se fac demersuri pentru ca sătmărenii care s-au vaccinat împotriva COVID-19 de la data de 3 septemrbie încoace să intre în posesia tichetelor de masă. Cetățenii care încă nu și-au primit tichetele sunt rugați să se adreseze centrului de vaccinare, cabinetului medicului de familie sau ambulatoriului de specialitate unde s-au vaccinat pentru a verifica alocarea tichetelor și data și modalitatea în care acestea se pot ridica. Pentru ca beneficiarii să aibă parte de tichete s-a extins termenul de ridicare al acestora până la 6 luni de la momentul vaccinării.

”În ceea de privește acordarea tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 începând cu data de 03 septembrie 2021, în acest moment se fac demersuri pentru asigurarea finanțării acestora, iar prefectul a solicitat Direcției de Sănătate Publică să verifice posibilitatea derulării acestei activități prin intermediul primăriilor, pentru a simplifica și scurta procedura de intrare în posesia lor de către cetățenii în drept.


Prefectul roagă persoanele în drept la această alocația de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă să se adreseze deocamdată telefonic centrului de vaccinare, cabinetului medicului de familie sau ambulatoriului de specialitate unde s-au vaccinat pentru a verifica alocarea tichetelor și data și modalitatea în care acestea se pot ridica. Pentru a nu se crea prejudicii, termenul de ridicare a acestora a fost extins la 6 luni de la data inoculării ultimei doze”, precizează Instituția Prefectului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente