29.8 C
New York City
vineri, mai 27, 2022
AcasăSanatateSătmărenii vaccinați, sfătuiți să dea telefoane pentru a intra în posesia tichetelor...

Sătmărenii vaccinați, sfătuiți să dea telefoane pentru a intra în posesia tichetelor de masă

Instituția prefectului a anunțat că se fac demersuri pentru ca sătmărenii care s-au vaccinat împotriva COVID-19 de la data de 3 septemrbie încoace să intre în posesia tichetelor de masă. Cetățenii care încă nu și-au primit tichetele sunt rugați să se adreseze centrului de vaccinare, cabinetului medicului de familie sau ambulatoriului de specialitate unde s-au vaccinat pentru a verifica alocarea tichetelor și data și modalitatea în care acestea se pot ridica. Pentru ca beneficiarii să aibă parte de tichete s-a extins termenul de ridicare al acestora până la 6 luni de la momentul vaccinării.

”În ceea de privește acordarea tichetelor de masă persoanelor care se vaccinează cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 începând cu data de 03 septembrie 2021, în acest moment se fac demersuri pentru asigurarea finanțării acestora, iar prefectul a solicitat Direcției de Sănătate Publică să verifice posibilitatea derulării acestei activități prin intermediul primăriilor, pentru a simplifica și scurta procedura de intrare în posesia lor de către cetățenii în drept.


Prefectul roagă persoanele în drept la această alocația de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă să se adreseze deocamdată telefonic centrului de vaccinare, cabinetului medicului de familie sau ambulatoriului de specialitate unde s-au vaccinat pentru a verifica alocarea tichetelor și data și modalitatea în care acestea se pot ridica. Pentru a nu se crea prejudicii, termenul de ridicare a acestora a fost extins la 6 luni de la data inoculării ultimei doze”, precizează Instituția Prefectului.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente