Acasă sus Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism “Utazás” din Budapesta

Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism “Utazás” din Budapesta

Județul Satu Mare este din nou prezent la un Târg de Turism. De această dată delegația sătmăreană este la Budapesta la târgul de turism ce se desfășoară în perioada 27 februarie – 2 martie la Hungexpo Budapesta.

La deschiderea oficială ce a avut loc joi, 27 februarie 2014 a participat și președintele  Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care s-a întâlnit cu Simion Giurcă,  reprezentant ANT, Șef birou de informare și promovare turistică Viena și coordonator spațiu Ungaria. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a oferit detalii despre județul Satu Mare și i-a invitat pe vizitatori să ne viziteze la noi acasă.

Târgul Internațional de Turism de la Budapesta “Utazás” a ajuns deja la cea de a 37-a ediție, fiind un târg destinat atât specialiștilor cât și publicului larg. În anii precedenți numărul de vizitatori a ajuns până la 40.000. Anul acesta vor fi prezenți circa 500 de expozanți din 30 de țări.

Standul amenajat de România este de 150 mp, Județul Satu Mare fiind Regiunea parteneră. La stand se vor putea servi produse culinare tradiționale, vin și țuică sătmărene și vor putea fi consultate materialele informative, mape, broșuri, hărți cu destinații din județul Satu Mare.

Se vor face demonstrații de olărit de către meșterul olar din Vama, Isvánfi Géza, iar programul artistic va fi asigurat de Maria Petca Poptean, acompaniată de către Petrică Zele și Răzvan Roșu.  Programul artistic cuprinde și prezentarea ”Jocului miresei” precum și a ”Jocului colacilor”.

Cu ocazia zilei de 1 martie se vor oferi vizitatorilor mărțișoare tradiționale românești.

Participarea la Târgul de Turism de la Budapesta face parte din strategia de dezvoltare turistică a județului, implementată și finanțată de Consiliul Județean.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente