Acasă Educatie&Cultura Satu Mare: În 16 unități de învățământ rata de vaccinare în rândul...

Satu Mare: În 16 unități de învățământ rata de vaccinare în rândul angajaților este de 0%

În cursul zilei de sâmbătă Ministerul Educaţiei a publicat lista cu rata de vaccinare în fiecare școală și grădiniță din țară. Potrivit datelor emise, în peste 1.100 unități de învățământ nicio persoană nu este vaccinată împotriva COVID-19. La polul opus, în peste 2.300 de unități, rata de imunizare este de 100%.

În această săptămână, la nivel național, peste 71,8% dintre unitățile școlare își vor desfășura cursurile cu prezență fizică. Potrivit datelor eliberate de Ministerul Educației, la nivelul județului Satu Mare există 16 unități de învățământ în care rata de vaccinare în rândul angajaților este de 0%.

Lista unităților de învățământ fără niciun cadru vaccinat:

Grădinița cu program normal Nr.10 Carei; Grădinița cu program normal LipăU; Grădinița cu program normal Pășunea MarE; Școala Primară Chereușa; Grădinița cu program normal Comlăușa; Grădinița cu program normal Crucișor; Grădinița cu program prelungit Culciu Mare; Grădinița cu program normal Gelu; Grădinița cu progra, normal Hurezu Mare; Grădinița cu program normal Nr.3 Tur – Negrești; Grădinița cu program normal Pelișor; Grădinița cu program normal Poiana Codrului; Grădinița cu program normal Remetea Oaș; Grădinița cu origram normal Nr. 22 Sătmărel; Școala Primară Satu Mic și Școala Primară Unimăt.

La polul opus se situează unitățile de învățământ în care personalul este angajat în proporție de 100%. Este vorba despre 22 unități de învățământ, atât din mediul urban, cât și din mediul rural: Grădinița cu program normal Borlești; Școala Primară Decebal; Școala Primară Tătărăști; Grădinița cu program normal Apa; Grădinița cu program normal Baba Novac; Grădinița cu program normal Gerăușa; Grădinița cu program normal Bocicău; Grădinița cu program Căpleni; Grădinița cu program prelungit Cărășeu; Școala Primară Cean; Școala Primară Ghirișa; Grădinița cu program normal Homorodul de Jos; Grădinița cu program normal Iegheriște; Școala Primară Lelei; Grădinița cu program normal Odoreu; Grădinița cu program normal Orașu Nou; Grădinița cu program prelungit Pir; Grădinița cu program prelungit Nr.29 Satu Mare; Școala Posticeală ”Vasile Goldiș” Satu Mare; Școala Primară Tămășeni; Grădinița cu program normal Nr.2 Tășnad și Grădinița cu program prelungit Turulung.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente