Acasă Locale Stiri Satu Mare Satu Mare în alertă după ce două fete au dispărut de acasă,...

Satu Mare în alertă după ce două fete au dispărut de acasă, AU FOST GASITE

DIN SURSE NEOFICIALE   avem informatia că minorele au fost găsite astăzi, în jurul orei 15.00. VOM REVENII CU DETAII.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați în seara zilei de 18 noiembrie, despre faptul că două fete, de 12 și respectiv 13 ani, au plecat de la domiciliu, situat pe raza localității Satu Mare, în cursul dimineții și nu au mai revenit.

Diana Daniela Toth are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,55- 1,65 m, 55-60 kilograme, constituție atletică, păr șaten lung, ochi căprui, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariției minora era îmbrăcată cu pantaloni trening culoare neagră, geacă culoare gri și purta pantofi tip sport de culoare albastră.

Andrea Rodica Paraszka are următoarele semnalmente: înălțimea de 1,50- 1,55 m, 50- 55 kilograme, constituție atletică, păr șaten lung, ochi căprui, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariției minora era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastră, geacă de culoare neagră, încălțăminte tip sport de culoare albastră.

Persoanele care pot da informații cu privire la prezența celor două fete în diferite zone, sunt rugate să le furnizeze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență „112” !

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente