Acasă Locale Stiri Satu Mare Scandal într-o cârciumă din Tășnad

Scandal într-o cârciumă din Tășnad

La data de 29 martie a.c., ora 05.20 patrula formată din polițist și jandarm care acționa pe raza localității Tășnad a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că în incinta unui local a izbucnit un scandal.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că mai multe persoane au refuzat să părăsească localul la cererea agenților de pază,întrucât era ora închiderii, una dintre persoane , respectiv Ionuț M., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a iscat un scandal tulburând ordinea și liniștea publică, iar în momentul intervenției agenților de pază , acesta l-ar fi lovit pe un agent de pază și ar fi spart o sticlă cu care ar fi aruncat spre agentul de pază, lovindu-l pe acesta în zona gâtului.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, în urma cărora s-a stabilit că nu i-a fost pusă viața în pericol.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Duminică seara polițiștii de ordine publică negreșteni au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi fost agresată.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe raza localității Negrești Oaș Vasile F., de 22 de ani, pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat numitului Marius P., de 27 de ani, lovituri cu pumnii la nivelul capului și a corpului, totodată i-ar fi distrus bicicleta pe care o avea cu el.
Victima a fost transportată la unitatea medicală din localitate pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale, nefiind necesară rămânerea sub supravegherea medicală.
În cauză se fac efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de
lovire sau alte violențe și distrugere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente