Acasă Locale Stiri Satu Mare Scandal într-o cârciumă din Tășnad

Scandal într-o cârciumă din Tășnad

La data de 29 martie a.c., ora 05.20 patrula formată din polițist și jandarm care acționa pe raza localității Tășnad a fost sesizată prin apelul de urgență 112, despre faptul că în incinta unui local a izbucnit un scandal.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că mai multe persoane au refuzat să părăsească localul la cererea agenților de pază,întrucât era ora închiderii, una dintre persoane , respectiv Ionuț M., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a iscat un scandal tulburând ordinea și liniștea publică, iar în momentul intervenției agenților de pază , acesta l-ar fi lovit pe un agent de pază și ar fi spart o sticlă cu care ar fi aruncat spre agentul de pază, lovindu-l pe acesta în zona gâtului.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, în urma cărora s-a stabilit că nu i-a fost pusă viața în pericol.
În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Duminică seara polițiștii de ordine publică negreșteni au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi fost agresată.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că pe raza localității Negrești Oaș Vasile F., de 22 de ani, pe fondul consumului de alcool i-ar fi aplicat numitului Marius P., de 27 de ani, lovituri cu pumnii la nivelul capului și a corpului, totodată i-ar fi distrus bicicleta pe care o avea cu el.
Victima a fost transportată la unitatea medicală din localitate pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale, nefiind necesară rămânerea sub supravegherea medicală.
În cauză se fac efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de
lovire sau alte violențe și distrugere.

- Advertisment -

Cele mai populare

Show-ul alegerilor americane continuă

Într-o conferință de presă de joi, echipa juridică a președintelui Donald Trump, condusă de Rudy Giuliani, a declarat că Trump a câștigat...

UTA Arad învinge campioana chiar la ea acasă

CFR Cluj, campioana în curs a României, a pierdut duminică seara pe teren propriu cu scorul de 1...

Ca de atâtea ori în istorie, liberalii vin să facă ordine!

Interviu cu Beniamin Kira, candidat PNL la Camera Deputaților Cunoscutul om de afaceri sătmărean, Beniamin Kira, este unul din...

Trag linie și scad…

          Niciodată nu am iubit bilanțurile, mai ales cele existențiale. Ce ai făcut, ce nu, unde ai greșit, sau unde ți-ai rupt...

Comentarii recente