vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSe fac angajări la Continental Carei

Se fac angajări la Continental Carei

Continental România, care deține o fabrică și în Carei (ContiTech Carei), vrea să angajeze în acest an 1.500 de persoane în fabricile și centrele sale de cercetare din țară. În prezent, Continental deține șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași.

„1.700 de colegi noi s-au alăturat echipei anul trecut. Continental, ca angajator progresist și atractiv, va crește în acest an cu aproximativ 1.500 de persoane. Posturile libere pe care le avem vizează ingineri cu experiență, specialiști software și hardware, ingineri mecanici precum și tineri absolvenți ai școlii profesionale pe care vrem să-i angajăm atât în centrele de cercetare și dezvoltare, cât și în fabricile noastre din România”, a declarat pe Ziarul Financiar Anica Stoica, director de resurse umane Continental România.

Continental a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro și are în prezent peste 227.000 de angajați în 56 de țări.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde de euro în activitățile din România.

Continental deține șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași.

Compania avea 18.200 de angajați la sfârșitul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente